Om oss

Om Interiørinspirasjon.no
Interiorinspirasjon.no er en interiørportal med inspirasjonsartikler og tips til bolig & hjem. Tema er for det meste skandinavisk interiør men med noen innslag av andre interiørstiler og trender. Målet med nettsiden er å tilby inspirasjon til eget hjem. Nettsiden er drevet på hobbybasis og oppdateres jevnlig.


Litt om personen bak nettsiden
Interiørinspirasjon ble startet opp av Emilie Helgesen høsten 2015. Nettsiden ble hovedsakelig startet opp for å få utløp for litt kreativitet og interesse for interiør. I dag oppdateres den jevnlig med sponsede artikler om interiør og trender. Mange av artiklene er i samarbeid med Room21.no, en aktør jeg går 100% god for da de er seriøse og har mange kjente merkevarer av høy kvalitet. Takk for at du kikker innom. :)


Leserstatistikk
Interiorinspirasjon er en velbesøkt nettside med ca. 4 000 – 8 000 økter i mnd (varierer litt utifra sesong). Hovedtyngden av alle besøkende er i alder 25-44 år, mens det er 87% kvinner og 12% menn. Oslo og Akershus står for ca. 35% av alle besøkende til siden.
Fordelingen på de ulike enhetene:
Mobil: 49%
PC: 31,%
Nettbrett: 20%

En gjennomsnittlig besøker er på siden 01:10 min og besøker 1,64 sider i snitt. Men mange av artiklene har en gjennomsnittstid på 3-4 minutter.
Det er mest trafikk på nettstedet mellom kl. 18: 00 – 23:00.

Oppsummert: Leserne består spesielt av kvinner 25 – 45 som har interesse for interiør, interiørtrender, oppussing og skandinavisk design. De lengre artiklene med mange bilder har en gjennomsnittstid på 2-3 minutter, og leserne er mest aktive på kveldstid og spesielt i helgene.

Bilde av demografi:

Screen Shot 2017-01-25 at 16.46.02
(Klikk på bildet for full størrelse)

Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål eller ønsker et samarbeid. Vennligst bruk kontaktskjemaet nedenfor. :-) Det kan ta noen dager før du får svar.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Melding

SaveSave