Om oss

Om Interiørinspirasjon.no
Interiorinspirasjon.no er en interiørportal med inspirasjonsartikler og tips til bolig & hjem. Tema er for det meste skandinavisk interiør men med noen innslag av andre interiørstiler og trender. Målet med nettsiden er å tilby inspirasjon til eget hjem. Nettsiden er drevet på hobbybasis og oppdateres jevnlig.


Om skribenten
Hei mitt navn er Emilie Helgesen og jeg startet denne nettsiden i 2015. Interiørinspirasjon ble hovedsakelig startet opp for at jeg skulle få utløp for kreativitet og interessen min for interiør. I dag oppdateres den jevnlig med sponsede artikler om interiør og trender. Mange av artiklene er i samarbeid med Room21.no, en aktør jeg går 100% god for da de er seriøse og har mange kjente merkevarer av høy kvalitet. Dersom du har et spennende produkt du mener ville passet inn på nettsiden her – ikke nøl med å ta kontakt i skjemaet nedenfor. Takk for at du kikker innom. :)


Leserstatistikk

Bilde av demografi: (Klikk på bildet for full størrelse)

Interiorinspirasjon er en velbesøkt nettside med ca. 4 000 – 8 000 økter i mnd (varierer litt utifra sesong). Hovedtyngden av alle besøkende er i alder 25-44 år, mens det er 87% kvinner og 12% menn. Oslo og Akershus står for ca. 35% av besøkene.

Fordelingen på de ulike enhetene:
Mobil: 49%
PC: 31,%
Nettbrett: 20%

En gjennomsnittlig besøker er på siden 01:10 min og besøker 1,64 sider i snitt. Men mange av de lengre artiklene har en gjennomsnittstid på 3-4 minutter.
Det er mest trafikk på nettstedet mellom kl. 18: 00 – 23:00.

Oppsummert: Leserne består spesielt av kvinner 25 – 45 som har interesse for interiør, interiørtrender, oppussing og skandinavisk design. De lengre artiklene med mange bilder har en gjennomsnittstid på 2-3 minutter, og leserne er mest aktive på kveldstid, spesielt i helgene.

 

Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål eller ønsker et samarbeid. Vennligst bruk kontaktskjemaet nedenfor. :-) Det kan ta noen dager før du får svar.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Melding