Om oss

Om Interiørinspirasjon.no
Interiorinspirasjon.no er en interiørside med inspirasjonsartikler og tips til bolig & hjem. Tema er for det meste skandinavisk interiør men med noen innslag av andre interiørstiler og trender. Målet med nettsiden er å tilby inspirasjon til eget hjem. Nettsiden er drevet på hobbybasis og oppdateres jevnlig.

Er du glad i å skrive om interiør?
Jeg ser etter en som kan skrive noen artikler for meg (freelance, 2-3 artikler per måned. Betalt oppdrag). Send gjerne inn en liten oppsummering av hvem du er og tidligere erfaring. Krever ingen utdannelse, men helst interesse for interiør og med erfaring innen photoshop eller lignende program (for å lage kollasjer mm.).

Om eier
Hei mitt navn er Emilie Helgesen og jeg startet denne nettsiden som er hobbyprosjekt i 2015. Interiørinspirasjon.no ble hovedsakelig startet opp for at jeg skulle få utløp for kreativitet og interessen min for interiør.
I dag oppdateres den jevnlig med artikler om interiør og trender.
Noen av artiklene er i samarbeid med diverse leverandører jeg synes har spennende produkter av høy kvalitet. Dersom du har et produkt/tjeneste du mener ville passet inn på nettsiden her – ikke nøl med å ta kontakt i skjemaet nedenfor. Takk for at du kikker innom. :)

Leserstatistikk 2020
Interiørinspirasjon er en velbesøkt nettside med ca. 8000 – 15 000 økter i mnd (varierer litt utifra sesong). Oslo og Akershus står for ca. 35% av besøkene.

Fordelingen på de ulike enhetene:
Mobil: 60%
PC: 30%
Nettbrett: 10%

Bilde av demografi: (Klikk på bildet for full størrelse)

Oppsummert: Leserne består spesielt av kvinner 25 – 44 som har interesse for interiør, interiørtrender, oppussing og skandinavisk design. Mange av de lengre artiklene på nettsiden har en gjennomsnittstid på 3-4 minutter (dette er svært lenge for én artikkel).

Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål eller ønsker et samarbeid. Vennligst bruk kontaktskjemaet nedenfor. :-) Det kan ta noen dager før du får svar.

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Melding