Om oss

Om Interiørinspirasjon.no
Interiorinspirasjon.no er en interiørportal med inspirasjonsartikler og tips til bolig & hjem. Tema er for det meste skandinavisk interiør men med noen innslag av andre interiørstiler og trender. Målet med nettsiden er å tilby inspirasjon til eget hjem. Nettsiden er drevet på hobbybasis og oppdateres jevnlig.

Om eier
Hei mitt navn er Emilie Helgesen og jeg startet dette nettmagasinet i 2015. Interiørinspirasjon ble hovedsakelig startet opp for at jeg skulle få utløp for kreativitet og interessen min for interiør.
I dag oppdateres den jevnlig med artikler om interiør og trender.
Noen av artiklene er i samarbeid med Rum21.no, en aktør jeg går 100% god for og som har mange kjente merkevarer av høy kvalitet. Dersom du har et spennende produkt du mener ville passet inn på nettsiden her – ikke nøl med å ta kontakt i skjemaet nedenfor. Takk for at du kikker innom. :)

Leserstatistikk 2020
Interiørinspirasjon er en velbesøkt nettside med ca. 8000 – 15 000 økter i mnd (varierer litt utifra sesong). Oslo og Akershus står for ca. 35% av besøkene.

Fordelingen på de ulike enhetene:
Mobil: 60%
PC: 30%
Nettbrett: 10%

Bilde av demografi: (Klikk på bildet for full størrelse)

Oppsummert: Leserne består spesielt av kvinner 25 – 44 som har interesse for interiør, interiørtrender, oppussing og skandinavisk design. Mange av de lengre artiklene på nettsiden har en gjennomsnittstid på 3-4 minutter (dette er svært lenge for én artikkel).

Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål eller ønsker et samarbeid. Vennligst bruk kontaktskjemaet nedenfor. :-) Det kan ta noen dager før du får svar.

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Melding